ZA 3 MJESECA SMRŠALA 14 KILOGRAMA – EVO ŠTA JE SVAKI DAN JELA MILICA TODOROVIĆ: Istopila je svaki gram sala!

Kako je smršala Milica Todorović? Njena nova ishrana je vrsta keto dijete a koje tačno obroke jede, pročitajte!

Pjevačica Milica Todorović je u centru pažnje javnosti još otkako je, sa četrnaest godina, pobijedila u takmičenju “Zvezde Granda”. 

Prirodno je da je, od 2005. godine, prošla kroz mnoge faze razvoja, pa ne krije da je neko vreme kuburila sa viškom kilograma. Visoka je 1.70m, a u jednom trenutku je došla do 71 kilograma – na ekranu to izgleda i znatno više. Kaže da joj je to bila i najveća kilaža, a da je najmanje imala čak 48 kilograma. 

Već neko vrijeme mnogo još koristi pomoć nutricioniste za planiranje ishrane, ali i sama kaže da nikad nije bila dovoljno disciplinovana i nije uspijevala da isprati odgovarajući jelovnik.

Tek kad ju je pandemija korona virusa primorala da bude kod kuće u Kruševcu, imala je konačno vremena da se više posveti sebi. Kako je često objavljivala na Instagramu, bila je u prilici da redovno vježba, a za zdravu  ishranu je u njenoj porodici zadužena mama. 

Prema njenim rečima, za tri mjeseca je skinula 14 kilograma, a praktikovala je verziju keto dijete. Najviše su u njenoj ishrani bili zastupljeni meso i salate, ali je za doručak mogla da jede pahuljice, bez obzira što se one prave od žitarica. Međutim, druge ugljene hidrate nije uzimala.

Milici je nutrucionista prepisao obrok od oko 400 grama, a pauze između jela su između 3 i 4 sata. Mnogo zasluga za mršavljenje pripisuje raznim čajevima – od rastavića, korpive ali i zelenom čaju. Veoma je važno da se pije dosta tečnosti, uključujući i vodu koju možete aromatizovati sa malo voćnog soka. 

Pri posljednjem pojavljivanju u javnosti može se vidjeti da je Milica možda i “vratila” poneki kilogram, ali izgleda odlično!