Koliko će novca zaraditi Aleksandra Prijović ukoliko se rasprodaju karte i za petu Arenu? OVO JE TAČNA CIFRA

Ukoliko proda i 5. koncert, što je izvjesno da će se desiti, Aleksandru će u Areni Zagreb slušati oko 90.000 ljudi.

Kapacitet Arene Zagreb sa parterom iznosi 22.000 mjesta, a s obzirom na 150 barskih stolova koji se prodaju brojka je manja, pa će Aleksandra, kako se pretpostavlja, svake noći pjevati za oko 17.500 ljudi.

Najjeftinija karta je u parteru i košta 25 eura, a 130 eura košta najskuplje mjesto u VIP loži.

Da bi se obezbjedio jedan barski sto bilo je potrebno da se kupi najmanje šest ulaznica, a ako jedna košta 45 eura onda se dolazi do toga da je svaki barski sto „težak“ minimum 270 eura. Ako se ne računaju najskuplja mjesta u VIP ložama, onda je prosječna cijena karte za koncert 31,8 eura, što znači da će Prijovićeva po koncertu zaraditi minimum 555.000 eura. Dakle, ukoliko bude uspjela da napuni 5 Arena, Aleksandra Prijović zaradiće više od 2.780.000 eura. Ipak, od te cifre treba oduzeti zakup prostora, kao i druge troškove, poput kostima, benda, scenografije…

Podsjetimo, Prijović je rasprodala i koncert u Sarajevu zakazan za 28.10., a trenutno su u prodaji karte za njen drugi koncert u dvorani Zetra koji će biti održan dan kasnije. Uoči koncerta Prijović je posjetila Sarajevo u kojem je napravila pometnju, a zapjevala je i sevdalinku u jednom restoranu.