Kako živi na tome? Viktorija Bekam već 20 godina jede samo 2 namirnice i zato je vitka

Godine 2015. neočekivano se otkrilo da su Jelena Rozga i Stjepan Hauser u ljubavnoj vezi, što je mnoge iznenadilo. Pjevačica je bila oduševljena i jedva je htjela istaknuti kvalitete svog partnera vrijedne divljenja. Prvu godišnjicu supružnika obilježili su putovanjem u Veronu. Sljedeće godine, u veljači, otkrili su svoje zaruke, što je izazvalo uzbuđenje za njihovu buduću zajednicu. Ipak, par je svoju vezu okončao 2017. godine, a iako nije dano službeno objašnjenje, kružile su glasine da je pjevačica shrvana. Uzbuđenje koje je okruživalo njihov potencijalni brak nikada se nije ostvarilo.

Nakon pažljivog razmatranja, Stjepan i ja smo donijeli odluku da napustimo našu romantičnu vezu i krenemo svojim vlastitim putevima. Unatoč dragocjenim uspomenama koje dijelimo, uzbuđeni smo što istražujemo nove mogućnosti i nalazimo radost u našim osobnim težnjama. Ljubazno molimo da mediji poštuju našu privatnost i suzdrže se od daljnjeg uplitanja u ovu stvar. Hrvatska pjevačica je medijima prenijela da se obje strane slažu s ovom odlukom i da imaju međusobno razumijevanje. Nadalje, violončelist je prvi put javno progovorio o njihovom partnerstvu.

Oglašavanje je neizostavna komponenta svake tvrtke ili organizacije. Služi kao mehanizam koji olakšava širenje ideja, dobara i usluga širokoj publici. Primarni cilj oglašavanja je privući pozornost potencijalnih kupaca i uvjeriti ih da kupe proizvod ili uslugu. Da bi oglašavanje bilo učinkovito, potrebno je sveobuhvatno razumijevanje ciljane publike, kao i dobro osmišljena komunikacijska strategija. Dobro osmišljena reklama je ona koja se lako pamti, privlači pozornost i prenosi jasnu poruku. Stoga je ključno da organizacija dodijeli sredstva za oglašavanje kako bi osigurala da se njezini proizvodi i usluge uspješno plasiraju ciljnoj demografiji.

Moja romantična veza s njom trajala je impresivne dvije godine, što je bio izuzetan period mog života. I sada sjećanja na ovo vrijeme zauzimaju posebno mjesto u mom srcu. Sve je počelo u West Innu, gdje se održavao izbor za Miss Universe. Iako je u početku otišao tamo promatrati mlade žene, ona ga je brzo opčinila. Nedavno je Hauser ispričao ovu priču u epizodi “Knjazališta”. Osvrnuo se i na glasine o svojoj i Jeleninoj seksualnoj orijentaciji, koju smatra trivijalnom i izražava frustraciju zbog nje. Njihovo dvogodišnje partnerstvo bilo je dokaz njihove iskrene ljubavi jedno prema drugome. Hauser je poznat kao jedna od najkarizmatičnijih figura regionalne glazbene industrije.