ŽENA JE OTKRILA TRIK UZ KOJI ZA 1 MINUT ČISTI RERNU OD NAJTVRDOKORNIJE MASNOĆE: Jeste li isprobali? Ljudi se KUNU U NJEN SAVJET

Svi znamo koliko nezgodno ume da bude kada ribanje šporeta i rerne dođu na red, posebno ako su se prljavština i masnoća već skorele. Ipak, jedna mama je na Fejsbuku u grupi koja se bavi trikovima za održavanje domaćinstva, otkrila jednostavnu caku sa kojom nema greške.

Naime, ova mama dala je genijalan savjet za čišćenje rerne, za koji tvrdi da nema šanse da ne pomogne, a toliko je jednostavan da se sprovodi u dva koraka.

screenshot-8

“Koristila sam sodu bikarbonu i bijelo sirće kako bih skinula masnoću, a tu mješavinu sam nanijela sunđerom. Ne samo što sam vratila sjaj staklu, već ovo rješenje čisti i unutrašnjost rerne”, objasnila je ova mama i istakla da ne zaboravite da očistite i rešetke kako bi vam rerna bila kao nova.

Ona je preporučila da rešetke izu rerne ostavite neko vrijeme u kadi napunjenoj toplom vodom u koju ste ubacili tabletu za mašinsko pranje sudova. Takođe je priložila i fotografije svoje rerne pre i posle čišćenja, a razlika je očigledna.

Posle čišćenja rerna je kao nova!

Kako većina nas već ima u svojoj kuhinji obično alkoholno sirće i sodu bikarbonu, nije na odmet isprobati ovaj trik – posebno ako ste se već “bacili” na prolećno čišćenje kuće.

Izvor:Zena