SPREMITE SE: Za ova 3 znaka novembar će biti pravi PAKAO

Novembar će doneti otežanja u svakodnevnom životu i komunikaciji s najbližima svim znakovima horoskopa, prema tumačenju astrologa, ali tvrde da će tri znaka doživjeti najveće probleme narednog mjeseca.

Saznajte o kojim se znakovima radi i šta ih očekuje u narednom periodu, kao i kako da ga prebrode.

Škorpija

Preporučuje im se da slušaju intuiciju i da se potrude da ne reaguju burno. Slijedi im izazovan period i sve će im biti na ispitu. Savjetuje im se poseban oprez, jer postoji mogućnost da će napraviti životnu grešku. Ponekad i vaša intuicija može da pogriješi.

Rak

Rakovima se savjetuje oprez u ljubavnim i porodičnim odnosima. Svaka malo grublja riječ može da izazove lavinu ludila i svađa. Oni nisu neko ko tek tako ulazi u sukob, ali ovog mjeseca biće prozvani. Ako ne možete da podnesete pritisak, a biće jak, ne zadržavajte sve u sebi. Pustite glas, pa neka bude kako bude. Zapamtite, zdravlje i psiha su na prvom mjestu i nemaju cijenu.

Bik

Bikovi imaju osjećaj kao da nose tonu na svojim leđima. I jeste tako. Jaki su i mogu puno da izdrže, ali im je potreban odmor. Izdržite smireno i jako do kraja mjeseca, a do tada će biti promena u poslu, u porodici i u ljubavnim odnosima. Zaista vam se drma kavez, ali od 25-og sve se popravlja. Budite istrajni i mudri kao što i jeste.