SNEŽANA ĐURIŠIĆ USPJELA DA ISTOPI 20 KG UZ POMOĆ 1 NAPITKA ZA 2 MJESECA: Sada otkrila trik

Pjevačica Snežana Đuričić tokom jednog televizijskog gostovanja je otvorila dušu i priznala da je tajna njenog brzog gubitka kilograma samo jedan napitak.

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva mjeseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 20 kilograma – otkrila je ova pjevačica, piše Stil.kurir.rs

Pjevačica je otkrila i šta najčešće jede, ističući da je veliki hedonista. Ipak, leto je vrijeme u kojem postoji mnoštvo sezonskog voća i povrća, koje ona često koristi.

“U ovo ljetnje vrijeme najradije spremam moj čuveni sataraš, to mi prija na vrućinama. Generalno sva laganija hrana, povrća mnogo, meso, i naravno voćne salate Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima – smatra.

Trudi se da u svoj gusti raspored obaveza uvrsti i što redovniji trening.

“Vježbam sa fitnes instruktorkom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmane koji prijaju koži mojih godina, njegujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća ljepota dolazi iznutra. Najljepši nakit je zadovoljstvo i žena je najljepša onda kada je voljena i kad voli”, naglašava.

Slatikiši su joj jedini porok, te se trudi na sve načine da ih što više izbjegava.

“Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbjegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima. Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista. Mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obožavam. Vanja stvarno voli sve da jede. Šta god da spremim, oduševi se”, objasnila je pjevačica.

I dodala da je, prije svega, iz inata smršala.

“Mislim da sam iz inata smršala. Što sam više nervozna i umorna, ja sam bolja i ljepša. Šalu na stranu, skinula sam se sa slatkiša i hljeba i eto – zaključila je Snežana.