SKANDAL NA RTS-U KOJI SE NE ZABORAVLJA: Čulo se AUHHH, čuvenoj voditeljici ovo izletjelo, nastao MOMENTALNI MUK

Programi uživo su uvijek interesantniji publici od onih nasnimljenih, ali, kod ovakve vrste emitovanja moraju se uzeti u obzir sve činjenice. To jest, vrlo lako se može desiti da se na ekranu pojavi nešto što ne želite, ili da neko od spikera napravi lasus ili grešku koja će poremetiti cijeli program. U to ime, izdvojili smo jedan od najupečatljivijih grešaka koja se desila na RTS-u, kao dokaz da i najozbiljniji mogu pogriješiti. Ili što kaže ona stara “Ko radi, taj i griješi.”

Prenos uživo uvijek predstavlja pravi izazov za spikere, pa i nije slučajnost da dodje do greške prilikom prezentovanja vijesti, jer bože moj, pa svi smo mi ljudi.

Ali, ovaj ovaj ispad koji se desio prije par godina je za anale. Razumljivo je da se permutuje neko slovo, ili čak loše izgovori riječ, ili pak da zastane mozak pa nastane ona neprijatna tišina, ali ovo, pa ovo će se prepričavati decenijama sigurno.

Voditeljica “Jutarnjeg programa” Nataša Miljković uključila je u program koleginicu Sanju Belović koja se nalazila na Dunavu, u namjeri da saošti kakvo je vrijeme danas i da li je uopšte svanulo. Umjesto toga, dobila je jednu sočnu psovku, jer Sanja nije očekivala da će se tako rano uključiti.

Kada je Nataša pitala kakvo je vrijeme, Sanja je ne očekujući da je gledaju milioni rekla – “ja nisam spustila du*e” na šta su joj kamermani rekli da je sram bude. Nataša je samo uzviknula “auuhh” i brzo isključila Sanju iz programa.

Pogledajte njenu facu tokom ovog incidenta!