Samo Jedna Sitnica Sprječava Stvaranje LEDA U Vašem Zamrzivaču – 0vo Je Genijalno!

Ko god je imao ovaj problem zna koliko je zapravo naporno odlediti i očistiti zamrzivač. Ali, više ne morate da brinete o tome jer za vas imamo jednostavno i genijalno rješenje!

Uz ovaj genijalan trik moći ćete da zauvijek spriječite stvaranje leda u vašem zamrzivaču. Sve što treba da uradite jeste da zidove, fioke i komoru vašeg zamrzivača premažete uljem.

To će rezultirati klizavom površinom po kojoj led neće moći uopšte da se formira. Vrlo jednostavno zar ne?

Podijelite ovaj trik i sa vašim prijateljima kako bi i oni znali za ovu fenomenalnu i jednostavnu metodu sprječavanja stvaranja leda u zamrzivaču.

Za još ovakvih korisnih članaka slobodno posjetite našu web stranicu, a ukoliko vas još nešto interesuje uvijek nas možete kontaktirati a mi ćemo vam rado odgovoriti. Hvala!

BONUS:

NIKADA SE NE BI SJETILI: Sve fleke sa odjeće skida 1 sredstvo, svi ga imamo u kući

Stavite zaprljanu odeću u rastvor i protrljajte tkaninu da biste očistili deterdžent

Ponekad deterdžent može ostaviti tragove na odeći, a stručnjaci za čišćenje su otkrili kako da ih uklone. Ako preopterećujete mašinu, deterdžent se neće dobro oprati u vodi. Umesto toga, može završiti na odeći, u obliku belih ili plavih mrlja, voštanog traga ili krute teksture.

Možda ste pomislili da ih je nemoguće ukloniti, ali stručnjaci za čišćenje iz The Sun-a su rekli za Sun da ih možete očistiti – alkoholnim sirćetom. Stručnjaci su objasnili: “Mrlje od deterdženta za pranje veša mogu se pojaviti ako se deterdžent ne ispere pravilno”.

Na sreću, ove vrste mrlja se prilično lako uklanjaju. Da biste uklonili mrlje, pomešajte jednu šolju sirćeta sa četvrtinom šolje vode u sudoperu. Stavite zaprljanu odeću u rastvor i protrljajte tkaninu da biste očistili deterdžent.”

Ostavite odeću da odstoji sat vremena i stavite je u mašinu samu ili sa nekoliko odevnih predmeta. Ključno je da ne preopterećujete mašinu za pranje veša kako bi deterdžent mogao da izađe iz tkanine.

NAJZENA.RS