Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana….RECEPT!

Ovo mi je odčepilo arterije i smanjilo holesterol za 10 dana!

Nakon srčanog udara, ni jedan lijek nije djelovao. Osim što je veoma ukusan, nar je i vrlo zdrav.

Nar je bogat vitaminom C i djeluje kao antioksidans. Čisti organizam, ubija ćelije raka i jača srce. Pročišćava arterije od viška masti i soli, te je prevencija srčanih bolesti i srčanog udara. Smanjuje nivo holesterola u krvi. Istraživanja su pokazala da je nar vrlo dobar za srce. Vršila su se ispitivanja u kojima su učestvovale osobe sa srčanim problemima.

Davan im je nar i hranili su se zdravo. Primjećeno je da su se dosta oporavili i ojačali svoje srce. Zato što više jedite nar i naravno, hranite se zdravo. Ovdje ćemo vam pokazati prirodni lijek koji će ojačati srce, očistiti vaš organizam, očistiti jetru, bubrege i ostale organe. Osim toga, ubit će ćelije raka i djelovat preventivno na mnoge bolesti. Pored svih ovih prednosti i ukusno je i jednostavno za napraviti.

Sastojci

3 jabuke
1 nar

PRIPREMA

Ogulite jabuke, isjeckajte, a nar očistite i njegove bobice zajedno sa jabukom stavite u blender. Dodajte i malo vode. Dobijeni sok pijte 2 puta dnevno po čašu. Primjetit ćete znatno poboljšanje. Za više članaka o zdravlju i prirodnim lijekovima ne oklijevajte i slobodno posjetite našu web stranicu češće, te podijelite sa svojim prijateljima.

Izvor: MEGAGIGA