OVAKVE POKLONE ODMAH TREBA BACITI ILI SPALITI: Nikako ih ne unosite u kuću, vjeruje se da donose veliku NESREĆU I BIJEDU

Vjeruje se da postoje pokloni koje odmah treba baciti kako ne bi doneli nesreću u kuću.

U našem narodu ima dosta običaja vezanih za ono što ne valja raditi. Uglavnom je većina nas čula za neke od njih i pridržavamo se da se slučajno nešto loše ne bi dogodilo.

Osim toga, Feng šui stručnjaci veruju da svaki predmet u sebi nosi energiju, a držeći ga u kući, tu energiju prenosimo na svoj dom. Zato, prema njihovim riječima, treba dobro paziti šta unosimo u kuću i čije poklone prihvatamo i čuvamo. Smatra se da je najgore što možete da unesete u kuću poklon zavidne i zle osobe. Taj predmet će, prema vjerovanju, brzo uneti svađe u kuću, čak i bolest, razvod…

Vjeruje se da će osobe koje vam zavide i nimalo nisu srećne zbog vašeg uspjeha, porodičnog ili poslovnog, prve biti u redu da vam donesu poklon. Negativna energija davaoca prenosi se i na predmet, koji tiho ali moćno deluje iz kutka vašeg doma.

Kako da prepoznate predmet pun negativne energije?

Ukoliko ste se osjetili neprijatno prilikom uručivanja poklona ili imate čudan osjećaj svaki put kada ga pogledate, bacite taj predmet bez griže savijesti. Ne odlažite da na tavan, u podrum ili slično, samo ga bacite. Neki vjeruju da je najbolje ovakve predmete spaliti.

Vjerujte svojoj intuiciji kada su ovakve stvari u pitanju!

(Stil)