NOVAC STIŽE ZA 4 HOROPSKOPSKA ZNAKA: Evo ko će se opariti do 25. decembra

Sezona Strijelca počinje 22. novembra, a Sunce i Mars ulaze u ovaj vatreni znak, što znači da će planetarna situacija određenim znakovima Zodijaka više odgovarati za zaradu novca.

Igramo još jedan zvezdani rulet, a pojedini znakovi će imati više sreće, pa će uspjeti da zarade novac.

Mars menja znak 24. novembra, što donosi pozitivan splet okolnosti jer je sezona Strijelca sretnija nego ona u Škorpiji koja je bila aktuelna posljednjih nedelja.

Ukoliko se pitate ko će imati novac do 25. novembra, to su znakovi među kojima su: Strijelčevi, Škorpije, Djevice i Lavovi.

LAV
Merkur u Strelcu donosi vam pozitivan obrt na finansijskom planu, tako da ćete uspeti da zaradite novac na osnovu nečega što vam je dosad bio hobi. Isto tako ćete imati sreće na lutiji.

STRIJELAC
Sezona vašeg znaka donosi puno poklona i para, tako da od 22. novembra počinje pozitivan preokret kada je novac u pitanju.

ŠKORPIJA
Naglašeno drugo polje donosi vam zaradu iz najmanje dva izvora finansiranja. To može da nagovesti i dodatne poslovne projekte koji će vam donijeti zaradu. Moguća je bolja plaćena poslovna ponuda.

DJEVICA
Venera u drugom polju ukazuje na novčani dobitak. To neće biti veliki novac, ali će vam doneti stabilniju finansijsku situaciju.