Kolinda je uz hit dijetu skinula 30 kilograma: TRI NAMIRNICE UOPŠTE NIJE JELA

SVAKA nova fotografija Kolindi Grabar-Kitarović donese hrpu laskavih komplimenata. S godinama je istesala liniju, što se jasno vidi kada se usporedi njezin izgled 2017. i danas.

Prije pet godina objavljeno je da se bivša hrvatska predsjednica odlučila za liposukcijsku dijetu. Dijeta se provodi 14 i 21 dan, ovisno o tome koliko kilograma želite izgubiti. Nakon 14 dana dijete uzima se pauza od 14 dana. 

Dijeta se sastoji od tri obroka dnevno, zabranjeni su slatkiši i kruh. Glavni obrok u danu je večera koja se temelji na mesu, ribi i kuhanom povrću. Doručak i ručak zamijenjeni su shakeovima različitih okusa, uz dodatke prehrani. Salate su dopuštene uz večeru, dok su voće i ugljikohidrati zabranjeni. Izbjegava se i fizička aktivnost, iako je Kolinda u nekoliko navrata rekla da ona unatoč tome vježba.

Zahvaljujući rezultatima do kojih je liposukcijska dijeta dovela Kolindu, 2019. je baš ta dijeta, uz ketogenu, bila najpopularnija po broju pretraživanja na Googleu.

Kolinda je iz svoje prehrane izbacila polugotovu hranu, bijelo brašno i šećer, a konzumirala je puno mesa, ribe i povrća te maslinovog ulja. Također, hrana koju je jela nije bila pržena.