ISPLIVALE SLIKE, EVO KAKO JE JELENA KARLEUŠA IZGLEDALA NA MATURI: A Tek Kad Joj Vidite Partnera, OVO JE HIT! (FOTO)

Ono što je u javnosti malo poznato je da je pjevačica Jelena Karleuša 2013. godine bila partnerica na maturi jednom srednjoškolcu.

Možda vas ovo interesuje?

Naime, taj sretnik dobitnik nagrade dnevnog lista “Alo” na maturu je otišao sa poznatom pjevačicom.

jelena

Na konkurs se prijavilo mnogo njenih fanova, a jedan od uslova kako bi učestvovali u nagradnoj igri bio je i taj da napišu propratno pismo u kome bi objasnili zašto vole Jelenu i zašto bi trebalo da bude baš njihova pratilja u obilježavanju završetka srednje škole.

– Jelena je ispunila jedan od najvećih Danilovih snova, ali dobila je i mogućnost da i sama osjeti atmosferu i duh današnjih srednjoškolaca i njihovu sreću što su zatvorili jedno od bitnijih poglavlja svog života. Kada se Jelena pojavila u društvu srećnog dobitnika u Sava Centru pažnja svih srednjoškolaca je bila usmerena u potpunosti na nju, što nije za čuđenje posebno ako se uzme u obzir da je u poslednjoj anketi koja je rađena u srednjim školama upravo ona zauzela visoko drugo mjesto, odmah poslije Novaka Đokovića, kao idol novim generacijama – navodi “Alo” i dodaje:

jelena3

– Naravno, bilo je za očekivati da će Jelenino pojavljivanje izazvati opštu pometnju na maturi, te su odmah po njenom dolasku mladići i djevojke bukvalno stali u red kako bi se slikali sa njom. Jelena je uz osmijeh pozirala, odgovarala na pitanja, ali se i zahvaljivala na brojnim komplimentima koje je dobila. Mladić sa kojim je došla je bio presrećan što je imao priliku da mu na maturi društvo pravi upravo njegova miljenica i ponavljao kako mu se ostvarila jedna od najvećih želja koje je imao u životu, a to je da upozna JK. I to na kakav način, jer sigurno nije ni sanjao da će upravo JK doći u limuzini po njega i ispratiti ga na maturu – završava izvor za “Alo”.

Izvor: novi

Možda vas ovo interesuje?